Gratis verzending vanaf €60               Originele en duurzame merken                 Gratis inpakservice voor cadeautjes  


Dé online winkel voor elke lieve baby, stoere peuter en coole kids!


In ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan speelgoed, verzorgingsartikelen, kinderkamerdecoratie en schoolbenodigdheden.


HERFST ACTIVITEITEN 

TEDDY COLLECTIE 

WARME SLAAPZAKKEN OM IN WEG TE DROMEN

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT

ZACHTE VLOERKLEDEN

SALE

LAATSTE BERICHTEN IN ONZE BLOG

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

DOWNLOAD HIER ONZE HANDIGE BABYCHECKLIST

Meest populaire items

Construction Peg Puzzle

Wil je een bouwer zijn? Leer meer over de verschillende voertuigen die je tegen kunt komen op een bouwplaats met de kleurrijke en boeiende puzzel. 

7.99 €

Solar Puzzel

De zon geeft licht aan alle omringende planeten. Ontdek ons zonnestelsel met deze te gekke puzzel die bestaat uit massief houten planeetstukjes, een gloeiende LED-zon en een poster met de namen van alle planeten. 102 stuks Diameter: 57,5cm 

24.99 €

I AM LIL' - HAAI 100stks

Leg één voor één de puzzelstukjes op de juiste plek en kijk hoe een stoere haai tot leven komt! Met deze gedetailleerde puzzel in posterformaat ben je toch even bezig! Het resultaat is een puzzel in de vorm van een haai   dus geen gewone vierkante rechte puzzel! De  haai in de kamer is een groot meesterwerk van de natuur! 

16.95 €

I AM LIL' - LAMA 100stks

Deze coole & grote puzzel in de vorm van een lama zorgt ervoor dat je wel een paar uurtjes zoet bent met leggen. De puzzelstukjes hebben ongewone vormen en het resultaat is een puzzel in de vorm van een lama! Geen vierkante rechte puzzel maar levensecht! 

16.95 €

I AM LIL' - FLAMINGO 100stks

Beleef leuke avonturen met deze supergave flamingopuzzel van Madd Capp in de vorm van een echte flamingo. Leg hem stukje voor stukje in elkaar en laat de afbeelding tot leven komen. De puzzel bestaat uit 100 stukjes, hiermee ben jij wel even zoet! 

16.95 €

I AM LIL' - LUIAARD 100stks

Beleef leuke avonturen met deze supergave luiaardpuzzel van Madd Capp in de vorm van een luiaard. Leg hem stukje voor stukje in elkaar en laat de afbeelding tot leven komen. De puzzel bestaat uit 100 stukjes, hiermee ben jij wel even zoet! 

16.95 €

I AM LIL' - PINGUÏN 100stks

Beleef leuke avonturen met deze supergave pinguinpuzzel van Madd Capp in de vorm van een pinguïn. Leg hem stukje voor stukje in elkaar en laat de afbeelding tot leven komen. De puzzel bestaat uit 100 stukjes, hiermee ben jij wel even zoet! 

16.95 €

I AM LIL' - GIRAF 100stks

Beleef leuke avonturen met deze supergave girafpuzzel van Madd Capp in de vorm van een echte giraf. Leg hem stukje voor stukje in elkaar en laat de afbeelding tot leven komen. De puzzel bestaat uit 100 stukjes, hiermee ben jij wel even zoet! 

16.95 €

I AM LIL' - DOLFIJN 100stks

Beleef leuke avonturen met deze supergave dolfijnpuzzel van Madd Capp in de vorm van een dolfijn. Leg hem stukje voor stukje in elkaar en laat de afbeelding tot leven komen. De puzzel bestaat uit 100 stukjes, hiermee ben jij wel even zoet! 

16.95 €

i AM - OLIFANT 300 stks

Leg één voor één de puzzelstukjes op de juiste plek en kijk hoe een wondermooie olifant tot leven komt! Met deze gedetailleerde puzzel in posterformaat ben je toch even bezig! Het resultaat is een puzzel in de vorm van een olifant  dus geen gewone vierkante rechte puzzel! De olifant in de kamer is een groot meesterwerk van de natuur! 

19.95 €

I Am - HERT 300stks

Leg één voor één de puzzelstukjes op de juiste plek en kijk hoe een wondermooi Hert tot leven komt! Met deze gedetailleerde puzzel in posterformaat ben je toch even bezig! Het resultaat is een puzzel in de vorm van een hert  dus geen gewone vierkante rechte puzzel! 

19.95 €

I AM - WITTE TIJGER 300stks

Leg één voor één de puzzelstukjes op de juiste plek en kijk hoe een wondermooie witte tijger tot leven komt! Met deze gedetailleerde puzzel in posterformaat ben je toch even bezig! Het resultaat is een puzzel in de vorm van een tijger  dus geen gewone vierkante rechte puzzel! De witte tijger in de kamer is een groot meesterwerk van de natuur! 

19.95 €

I AM - PAARD 300stks

Leg één voor één de puzzelstukjes op de juiste plek en kijk hoe een wondermooi paard tot leven komt! Met deze gedetailleerde puzzel in posterformaat ben je toch even bezig! Het resultaat is een puzzel in de vorm van een paard   dus geen gewone vierkante rechte puzzel!  

19.95 €

I AM - TRICERATOPS 100stks

Leg één voor één de puzzelstukjes op de juiste plek en kijk hoe een wondermooie Triceratops tot leven komt! Met deze gedetailleerde puzzel in posterformaat ben je toch even bezig! Het resultaat is een puzzel in de vorm van een Triceratops   dus geen gewone vierkante rechte puzzel! De Triceratops in de kamer is een groot meesterwerk van de natuur! 

16.95 €

I AM - WOLF 300stks

Leg één voor één de puzzelstukjes op de juiste plek en kijk hoe een stoere wolf tot leven komt! Met deze gedetailleerde puzzel in posterformaat ben je toch even bezig! Het resultaat is een puzzel in de vorm van een wolf  dus geen gewone vierkante rechte puzzel! De wolf in de kamer is een groot meesterwerk van de natuur! 

19.95 €

Prime 3D puzzel Selfie Oceaan

Ben jij een echte fan van puzzels én een echte dierenvriend? Dan is deze puzzel zeker iets voor jouw! Bij deze puzzel heb je geen lijm of gereedschap nodig. Je kunt dus lekker puzzelen en laat iedereen jouw kunstwerk zien! 31x23cm 48 stukjes

15.95 €

Prime 3D puzzel Selfie Zoo

Ben jij een echte fan van puzzels én een echte dierenvriend? Dan is deze puzzel zeker iets voor jouw! Bij deze puzzel heb je geen lijm of gereedschap nodig. Je kunt dus lekker puzzelen en laat iedereen jouw kunstwerk zien! 46x31 cm 63 stukjes 

15.95 €

Prime 3D puzzel Selfie Giraffen

Ben jij een echte fan van puzzels én een echte dierenvriend? Dan is deze puzzel zeker iets voor jouw! Bij deze puzzel heb je geen lijm of gereedschap nodig. Je kunt dus lekker puzzelen en laat iedereen jouw kunstwerk zien! 31x23cm 63 stukjes 

15.95 €

Prime 3D puzzel Selfie Leeuwen

Ben jij een echte fan van puzzels én een echte dierenvriend? Dan is deze puzzel zeker iets voor jouw! Bij deze puzzel heb je geen lijm of gereedschap nodig. Je kunt dus lekker puzzelen en laat iedereen jouw kunstwerk zien! 31x23cm 63 stukjes 

15.95 €

3D puzzel Selfie Afrika

Ben jij een echte fan van puzzels én een echte dierenvriend? Dan is deze puzzel zeker iets voor jouw! Bij deze puzzel heb je geen lijm of gereedschap nodig. Je kunt dus lekker puzzelen en laat iedereen jouw kunstwerk zien!  31x23cm 63 stukjes 

15.95 €

  Mis niets van KIDS BLOOM

  Vind onze corner bij BLEND te Beerse, Steenovensstraat 13A. Kom zeker een kijkje nemen! 


   Maandag en dinsdag gesloten. 
  Woensdag open vanaf 13u30 tot en met 18u
  Donderdag open van 18u tot 21u 
  Vrijdag van 10u tot 18u

  Zaterdag van 10u tot 18u

  De eerste 2 zondagen van de maand van 10u tot 16u
  Let op tijdens schoolvakanties zijn we op woensdag en donderdag vanaf 10u geopend!


  Volg ons op Facebook

  Volg ons op INSTAGRAM