CHILDHOME

06-04-2021

VEILIGE EN INNOVATIEVE PEUTER- EN BABYARTIKELEN KOOP JE OP DE WEBSHOP 

Childhome is een echt Belgisch familiebedrijf dat al sinds 1985 alles in staat stelt om het leven van (jonge) gezinnen te vergemakkelijken. Dit doen wij door veilige, comfortabele en innovatieve babyartikelen aan te bieden die jonge ouders niet kunnen missen. Onze passie is de grote drijfveer die ons ertoe aanzet steeds weer te verbeteren. Op onze online webshop vind je onze volledige collectie terug. Ons gamma is erg divers en omvat zaken als: babybedjes, hoge kinderstoelen, speelmatten, luiertassen, verzorgingstafels, wipstoelen, knuffels en veel meer!

ONZE BABYMEUBELEN EN DECORATIE-ARTIKELEN MAKEN VAN DE BABYKAMER DE EYE CATCHER VAN HET HUIS

Wij hebben alles in huis om van de babykamer een echte blikvanger te maken. Om te beginnen zijn er de klassieke babymeubelen als babybedden & peuterbedden, parken, wiegen en kinderkasten. Extra gezelligheid troef met ons trendy slaaptextiel! Babynestjes, dekentjes, parkbeschermers, ... Wij voorzien alles in trendy motieven om er een warm en knus geheel van te maken. De finishing touch kan je voorzien door de kinderkamer af te werken met onze muurknuffels, kindertapijten, opbergmandjes en veel meer!

AWARD WINNENDE KINDERSTOELEN EN EETSTOELACCESSOIRES VOOR EEN AANGENAME MAALTIJD

Een avondmaal met jouw baby of peuter willen wij zo comfortabel mogelijk laten verlopen. Neem daarom zeker een kijkje naar onze hoge eetstoelen, zoals de Evolu 2 of Evolu ONE.80°. Deze kinderstoelen wonnen talloze internationale prijzen en koppelen een prachtig design aan een enorm gebruiksgemak. Uiteraard voorzien wij ook de nodige accessoires. Onze modieuze eetstoel kussens vallen steevast in de smaak. Jouw kleintje zal voortaan comfortabel kunnen zitten. Morsen kunnen we niet vermijden, toveren kunnen we helaas niet. Maar onze slabbetjes zullen in ieder geval zeker helpen!

TROTS DAT JE MAMA BENT? TOON HET AAN DE WERELD MET ONZE GROTE COLLECTIE HIPPE LUIERTASSEN

Verzorgingstassen saai en lelijk? Onze prachtige Mommy Bags bewijzen het tegendeel! Onze Mommy Bag verzorgingstassen zijn niet alleen stijlvol, maar ook erg praktisch. Zo is de luiertas groot genoeg om de nodige babyspullen als pampers en baby verzorgingsproducten mee te nemen. Voorts hebben wij nog enkele leuke alternatieven: de Mommy Clutch, de Baby Necessities toilettas en de Family Bag. Voor papa's die zich vergeten voelen; wij denken ook aan jullie! Ontdek onze Daddy Bag of de mooie Daddy verzorgingsrugzakken.