en-PINOLINO

03/10/2022

Wat Pinolino bijzonder maakt

Wanneer liefde leven wordt, draait de hele wereld plotseling om een klein wonder. Ouder worden is de mooiste taak in het leven, die naast vele uitdagingen ook de grootste levensvreugde geeft. Op dit pad begeleiden we jou en je kleintjes gedurende je hele jeugd met onze duurzame, groeiende en flexibele producten.

Voor elke kamer

Als je thuis niet al te veel ruimte hebt, dan is onze kinderkamervariant van de goedkope spaarset perfect voor jou. U ontvangt altijd een spaarbox in combinatie met een kinderbedje en een commode.Als je echter wat meer opbergruimte nodig hebt, kun je ook kiezen voor een complete kinderkamer als set met kinderbedje, commode en kledingkast. Vaak heb je zelfs de keuze tussen verschillende maten kledingkast en commode, zodat je de grootte van de kinderkamer optimaal kunt aanpassen aan jouw kamergrootte.

Met je meegroeien

Je kleintjes groeien snel op. Zo kunnen niet alleen de kleding, maar ook de kindermeubels vaak maar kort gebruikt worden. Daarom besteden we bij Pinolino er bij Pinolino veel aandacht aan om ervoor te zorgen dat onze kindermeubels met ons meegroeien en een trouwe metgezel zijn van baby tot peuter. Sommige producten kunnen zelfs worden gebruikt als huismeubilair - of het nu in de jeugdkamer, woonkamer of gang is.

Speels flexibel

Zodat uw kleintjes bijzonder lang iets van onze Pinolino-producten hebben en ze meerdere jaren kunnen gebruiken, kunnen veel van onze speelkameraadjes naast onze kindermeubels worden omgebouwd en in hoogte worden aangepast. Het beste eraan: de kleurrijke variëteit doet niet alleen de harten van kleine rakkers sneller kloppen, maar ook die van ouders, oma's en opa's.

Duurzaamheid bij Pinolino

Voor ons milieu

Duurzaamheid is meer dan alleen een woord voor ons bij Pinolino. Het wordt weerspiegeld in alles wat we elke dag doen. We willen onze hulpbronnen verantwoord gebruiken en een bijdrage leveren aan de bescherming van het klimaat. Daarom verbeteren we onze business continu op het vlak van ecologische, economische en sociale aspecten. Zo zijn we erin geslaagd om het onderwerp duurzaamheid te integreren in onze core business. We willen onszelf voortdurend ontwikkelen om een leefbare omgeving te creëren voor onszelf en toekomstige generaties.

 Duurzaamheid betekent waardering voor het milieu, voor mensen en vooral voor onze kinderen. Sinds onze oprichting hechten we er dan ook veel waarde aan om elke stap, van productontwikkeling tot verzending, zo duurzaam mogelijk te maken. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen kindermeubels, accessoires en speelgoed voor de groeiende generatie. Natuurlijk ligt het ons na aan het hart om te werken aan een hulpbronnenbesparende omgang met onze waardevolle habitats. Onze producten kunnen lang en generaties lang gebruikt worden, groeien met ons mee en zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals massief hout en katoen.

Sinds 2014 zijn wij als bedrijf FSC® gecertificeerd (FSC-C120795). Jaarlijkse FSC-audits® garanderen de betrouwbare monitoring van richtlijnen voor duurzame en verantwoorde bosbouw. Het FSC-handelsmerk® wordt toegekend aan producten die afkomstig zijn uit voorbeeldig beheerde bossen. Bosbeheer wordt beheerst door de strenge milieubeschermingseisen van® fsc en houdt rekening met hoge sociale en economische normen. Uit overtuiging hechten wij veel belang aan deze certificering, daarom vindt u al veel Pinolino producten met FSC-keurmerk®. Als u besluit een dergelijk product te kopen, kunt u een rol spelen bij het beschermen en behouden van de bosopstanden.