ANDINA by MPA kindertapijt met lama's

Val voor Andina, onze nieuwe creatie bedacht door MON PETIT ART, perfect voor de slaapkamer van je kleintjes!
Degenen die je blijven vertellen over de volgende vakantie, zullen gedesoriënteerd raken door de Andes-sfeer die Andina weerspiegelt en kunnen zich voorstellen dat ze elke dag op hun kamer reizen. Door de zachte pool van dit vloerkleed kunnen ze urenlang comfortabel zitten en dromen van avonturen tussen lama's en cactussen.
Voor moeders met engeltjes met een onhandige neiging (oh nee, een beetje chocolade op het kleed!) Dit vloerkleed is perfect omdat het gemaakt is van materiaal dat niet breekt, dat wil zeggen van synthetische wol. Wat kan dat betekenen? Nou, heel eenvoudig: wanneer je het probeert te wassen, wrijf om de vlekken te verwijderen ... er zal geen stukje vezel tussen je vingers achterblijven! Met andere woorden: het materiaal is niet brokkelig, waardoor dit vloerkleed bijzonder onderhoudsvriendelijk is.
Het kleine extraatje? Het OEKO-TEX-label dat aangeeft dat dit vloerkleed niet is gemaakt van stoffen die schadelijk zijn voor mens of planeet. De veiligheid van je schat is natuurlijk in de eerste plaats, maar het is nog beter als het ook goed is voor de planeet, toch?

Materiaal: 100% polypropyleen
Kleuren: ecru achtergrond, parelgrijs patroon, sienna, licht sienna en donkergrijze details.
Afmeting: 120 x 170 cm
Poolhoogte: 11 mm
Onderhoudsvriendelijk materiaal, waterafstotend, antibacterieel en met een goede kleurechtheid bij blootstelling aan direct licht.
Gemaakt in Belgie
OEKO-TEX STANDARD 100 certificering

149.00 €