Bedomrander 30x180cm Pure Knit - Leaf Green

Alle hulp bij doorslapen is welkom. Deze zachte gebreide bedomrander is een ideaal stootkussen voor het hoofd van je kindje. Alle kindjes botsen in hun slaap wel eens tegen de spijlen van het ledikant en drukke baby's botsen meerdere keren per slaapje tegen de spijlen van het ledikant. En dat verstoort de slaap niet alleen van je baby, maar ook van jou. En precies... elk uurtje slaap is heilig als je een baby hebt.

De volledig gevoerde hoofdbeschermer knoop je gemakkelijk aan de spijlen van het ledikant en voilà: daar is de bedbumper klaar om de stoten op te vangen en er voor te zorgen dat je kindje geen pijn meer heeft of zich wakker stoot. En zeg nu zelf, het is ook nog eens heel knus en geborgen, zo'n omsloten hoofdeinde. Het ledikantkussen is te gebruiken voor elke leeftijd. Je kunt het ook in de box als boxbumper gebruiken. Het staat knus en het matcht perfect met het bijpassende boxkleed.

De box- bedbumper kun je aan twee zijden gebruiken. De gebreide zijde heeft het herkenbare opstaande randje van de Pure Knit collectie

Pure Knit Collectie

Maak de sfeer in de babykamer compleet met de bijpassende dekens, de kruikenzak of combineer met de items uit het Stargaze thema.

Kleur

Verkrijgbaar in de kleuren: Leaf Green, Biscuit en Nougat. Welke is jouw favoriet?

Formaat

180x30 cm. De touwtjes om de bedbumper mee aan de box of het bed te bevestigen zijn 21 cm lang.

Materiaal

Gemaakt van 100% organisch katoen.nbsp; De vulling bestaat uit gerecycled polyester fibre fill.

Wassen

Je kunt dit kussen wassen. Was het met gelijke kleuren op maximaal 30 graden en leg het liggend te drogen. Volg verder de wasinstructies op het waslabel.

59,99 €