Dekbedovertrek met sloop Snake 100x135/140cm - Ash Green

Dit 100% katoen dekbedovertrek is uitgevoerd in een zachte kleur en tegelijkertijd een stoere slangenprint. Het matcht perfect met alle producten en accessoires uit de snake collectie. Dit dekbedovertrek is met 100x140 cm formaat geschikt voor het dekbed voor een ledikant.

De uitgebreide Snake Collectie

Dit dekbedovertrek komt uit de snake collectie. En deze collectie is heel uitgebreid. Vanaf de geboorte van je baby kun je al losgaan met beddengoed voor de wieg, het cute babynestje, badcape en een snake inbakerdoek. Ook verkrijgbaar: washandjes, verschillende slabbetjes en een praktische snake hoes voor het aankleedkussen. En net als je denkt dat je dan alles hebt, zijn er ook snake hydrofiele doeken, snake slaapzakken...Kortom, met deze collectie stem je alles op elkaar af en dat is samen met jouw mooiste baby helemaal instagrammable.

Kleur

Je kunt kiezen uit twee kleuren: ash green (groen) en pale pink (roze). In beide uitvoeringen is de snakeprint op een witte ondergrond.

Formaat

De afmeting is 100 x 140 cm en past daarmee in het ledikant. Het bijpassende kussensloop is 60x40 cm.

Materiaal

100% katoen.

Veiligheid

Let er op dat je pas een dekbed gebruikt als je kindje ouder is dan 2 jaar. Gebruik tot 2 jaar een slaapzak, lakentje en/of een deken.

27,99 €