MEDIUM SCHOOLBAG DREAM CATCHER

Schooltas 38cm, ideaal voor de eerste jaren van de lagere school voor kleine meisjes met een postuur tussen 1.10m en 1.30m. Deze droomvanger schooltas met een paarse achtergrond, ontworpen voor dromerige meisjes en versierd met een prachtige gouden dromenvanger, is gemaakt van 100% gerecycled polyester, buitenkant en voering.

Gemaakt van hoogwaardige, waterafstotende materialen en ontworpen voor intensief gebruik, is de Caramel & Cie schooltas ontworpen om zo licht mogelijk te zijn. De naden zijn verstevigd op de slijtagepunten, de waterafstotende materialen, de achterkant en de wanden zijn gemaakt om de inhoud van de tas de hele dag op school te beschermen.


Comfortabele en ergonomische schooltas
Voor het comfort van uw kind hebben onze verstelbare banden een ergonomische S-vorm, geïnspireerd op wandeltassen, maar dan veel glamoureuzer! Evenzo is het anatomische ontwerp van de rug versterkt met een goede dikte van schuim voor comfort, en honingraatgaas om vocht af te voeren in de winter en zomer.


Verantwoorde
schooltas Ontworpen in Frankrijk en vervolgens gemaakt in onze fabriek die zich toelegt op milieuvriendelijke producten, is de constellatie-schooltas volledig gemaakt van gerecycled polyester, om verspilling met stijl tegen te gaan. De metalen sluitingen zijn vervangbaar om de levensduur te verlengen. Alle materialen zijn afwasbaar met water en zeep.


Praktische
ordner Met twee ruime binnenvakken biedt deze ordner ruimte aan twee ordners, meerdere notitieboekjes of ordners van 24x32 cm en twee etuis. Het grote buitenvak met een sleutelring met karabijnhaak, sluit met klittenband en is groot genoeg voor uw kind om zijn snack en al zijn kleine schatten te dragen.

Om de veiligheid van kinderen te garanderen, zijn de schooltassen voorzien van reflecterende strips op de schouderbanden en op de voorkant van de schooltas.
Origineel en ontworpen om lang mee te gaan, zal deze prachtige schooltas je dochter een vleugje poëzie geven in haar schooltijd.


86,90 €