JOLLEIN

20-01-2021

Sinds 1973 is Smits Assen B.V. een succesvolle onderneming in babykamertextiel en -accessoires. Onder de merknaam Jollein ontwerpen wij elk jaar nieuwe collecties met hippe, trendy dessins die een mooie aanvulling zijn op onze basiscollectie. Onze collecties zijn praktisch inzetbaar, kwalitatief hoogstaand en houden rekening met de marktontwikkelingen.

Clevercare

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het zal je niet ontgaan zijn, duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker en ook Jollein draagt graag haar steentje bij aan een gezonde wereld. Wij zijn ons als organisatie ervan bewust dat het anders moet en wij denken hier - onder andere met onze leveranciers - structureel over na.

Zo zijn wij nu ook begonnen met een traject om duurzamer te gaan ondernemen. Binnen dit traject gaan wij praktisch aan de slag met maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame innovatie. Er is een nul-meting uitgevoerd en op dit moment zijn wij bezig met een praktisch actieplan.

Verder is één van de doelen voor 2019 bijvoorbeeld om flink minder plastic te gaan gebruiken t.o.v. vorige jaren. Dit proberen wij onder andere te bereiken door over te gaan op dunnere omzakjes van onze producten én vervangen wij veel plastic verpakkingen voor kartonnen doosjes. Zo proberen we de CO2-uitstoot te verlagen en de natuur steeds minder te belasten.