Mijn naam is Stephanie en ben de oprichter van Kids Bloom.  


Ik ben een mama van drie kinderen en zit vol levensverhalen en wijsheden. Ik weet wat het is om een druk huishouden te runnen en weet wat een liefhebbende ( beginnende ) ouder nodig heeft. Elk kind is anders zoals elke ouder anders is. Wat maakt dat er geen handboek bestaat voor de ideale opvoeding van je kindje. Iedereen zoekt zijn eigen weg en daarmee wil ik helpen.  Met de hulp van echte ervaringsexperten ( mijn eigen kinderen ) komen we tot een kwalitatief aantrekkelijk aanbod.

Kids Bloom is een online lifestyle winkel die kinderen en ouders verwent en inspireert. De naam staat voor kinderen die open bloeien.  Want niets is mooier dan de lach van een kind! 

In ons assortiment vind je een ruime keuze aan babytextiel en speelgoed. Ook aan onze coole peuters, zelfstandige kleuters en coole kids hebben we gedacht. 

We gaan steevast op zoek naar duurzame en kwalitatieve artikelen en vernieuwen regelmatig het aanbod. Onze visie staat voor puur natuur en zullen ons dus specifiëren in een natuurlijk aanbod.

Neem snel een kijkje en laat je inspireren! 

Mijn Ervaringsexperten