Wouters Jurgen

Eigenaar Kids Bloom

Mijn naam is Stephanie en ben de oprichter van Kids Bloom.  


Ik ben een mama van drie kinderen en zit vol levensverhalen en wijsheden. Ik weet wat het is om een druk huishouden te runnen en weet wat een liefhebbende ( beginnende ) ouder nodig heeft. Elk kind is anders zoals elke ouder anders is. Wat maakt dat er geen handboek bestaat voor de ideale opvoeding van je kindje. Iedereen zoekt zijn eigen weg en daarmee wil ik helpen.  Met de hulp van echte ervaringsexperten ( mijn eigen kinderen ) komen we tot een kwalitatief aantrekkelijk aanbod.

Kids Bloom is een online lifestyle winkel die kinderen en ouders wil verwennen en inspireren. De naam staat voor kinderen die open bloeien.  Want niets is toch mooier dan de lach van een kind! 

In het assortiment vind je een ruime keuze aan babytextiel en speelgoed. Ook aan onze coole peuters, zelfstandige kleuters en coole kids hebben we gedacht. 

We gaan steevast op zoek naar duurzame en kwalitatieve artikelen en vernieuwen regelmatig het aanbod. Onze visie staat voor puur natuur en zullen ons dus specifiëren in een natuurlijk aanbod.

Neem snel een kijkje en laat je inspireren! 

Na vele maanden hard werken, kunnen we eindelijk zeggen dat we erin geslaagd zijn in onze nieuwe thuis te vertoeven. Nogmaals onze excuses dat we niet bereikbaar waren, maar het was voor een goed doel :) 

Vanaf heden nemen wij weer bestellingen aan en gaan wij weer volop voor die lachende gezichten van onze klanten! 

Je kan ons nu terugvinden op het volgende adres:

Hofeinde 166 2350 Vosselaar

Tussen de ezeltjes en Amigo het schattige pony'tje ;) 

Mijn Ervaringsexperten