BLOG


Welkom op mijn Blogpagina. Hier vind je mijn ervaringen met mijn eigen kinderen. Ik schrijf deze artikelen om andere ouders te helpen. Ikzelf heb veel gehad aan andere blogs waar ouders/ervaringsexperten vragen stelden aan elkaar en elkaar hielpen bij de kleine vragen en problemen. 

Klik op de afbeelding om het artikel te openen.


Eén van de vele vragen die ik mezelf vaak heb gesteld. Heeft hij niet te warm, of te koud? Zelf kunnen ze het nog niet vertellen dus het was gissen tot ik een makkelijke truc kreeg van een verpleegster.

Huilen

16-02-2021

Als je baby gaat huilen is de kans groot dat hij honger heeft. Geef hem te eten en hou je baby veel tegen je aan. Zo ruikt hij de vertrouwde geur van zijn mama en krijgt hij jouw lichaamswarmte. Ook kan het goed zijn om zowel bij de moeder als bij de partner te 'buidelen'. Op deze manier hou...

Overdag kun je alles vragen aan de kraamverzorgster, maar 's nachts sta je er alleen voor. Schrijf je vragen op, dan kun je ze de volgende ochtend meteen stellen. Leg desnoods pen en papier op je nachtkastje of zet de vragen in je gsm. Geloof me, onthouden tot de volgende dag doe je toch niet :)

Het kan nog best moeilijk zijn om je baby aan te leggen zonder een kraamverzorgster in de buurt. Maar je hebt vast al wat tips gekregen. Probeer rustig te blijven als het niet meteen lukt en kijk hoe je je baby een handje kunt helpen. Misschien kan je partner je helpen, of je moeder, (schoon)zus, een vriendin. Er zijn...

Wat is er gekker dan babypoep? De ene week is hij zwart, de andere week donkergroen, dan weer knalgeel. Maak je geen zorgen, dit alles is normaal :)