De ultieme babyuitzet checklist van KIDS BLOOM

29-09-2022


Word je voor het eerst ouder en wil je weten wat je allemaal nodig hebt voor de komst van je baby? Dan is de baby uitzetlijst de ideale oplossing om af te vinken wat je al hebt en wat je nog moet halen. We begrijpen dat je alle spullen op tijd in huis wilt hebben en er zeker van wil zijn dat je niks vergeten bent, daarom hebben wij dit handige overzicht voor jou gemaakt Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken!

De items op de uitzetlijst kan je direct bij ons in de webshop shoppen. Zo hoef je alleen nog maar te kijken welke stijl of print jij het leukste vindt. We hebben een ruim aanbod aan verschillende collecties en printjes, dus voor iedereen wat wils.

De basics

De Basics heb je dagelijks nodig voor jouw baby en zijn onmisbaar in je babyuitzet. Zorg ervoor dat je voldoende basics in huis haalt, zodat je niks te kort komt, mocht er iets in de was zitten.

Voor het bedje

De producten op deze uitzetlijst zijn essentieel, want je wil natuurlijk dat je baby 's nachts lekker kan slapen in zijn/haar bedje, als je kleintje een goede nachtrust heeft, dan heb jij dat ook.

Voor het badje

Badderen met jouw kleintje is een feest met de items in onze webshop. Lekker spetteren, schuimen en lachen. Zorg dat jouw baby helemaal comfortabel en ontspannen blijft met de heerlijke badcapes en multidoeken. Neem een kijkje op de uitzetlijst wat je nog meer nodig hebt om het badderen een feestje te maken.

Voor de babykamer

Al maanden heb jij in je hoofd hoe je het kamertje van jouw wonder wil hebben. Inmiddels staan de meubeltjes en je hebt de muren voorzien van een zorgvuldig uitgekozen behangetje. Nu hoeft alleen de aankleding nog... De items op deze checklist maken jouw babykamer echt helemaal af en geven die warme sfeer waar je naar op zoek bent

Voor onderweg

Als je op pad gaat, wil je natuurlijk goed voorbereid de deur uit gaan. Met een luiertas kan je in stijl én georganiseerd op pad. Daarnaast wil je dat jouw baby lekker warm blijft in de auto of in de kinderwagen, hiervoor is een voetenzak ideaal. Alles om het voor jou onderweg zo comfortabel mogelijk te maken, shop je bij KIDS BLOOM.

Download onze handige babychecklist onderaan!

Wij helpen je heel graag, dus heb je keuzestress of weet je niet goed welk materiaal fijn is? Neem dan gerust contact met ons op. 

Voor geïnteresseerden is er ook altijd een infoavond mogelijk te BLEND ( Beerse). Zo kan je materialen van dichtbij bekijken, voelen en vragen stellen! Enkel op afspraak ;)

Liefs,

KIDS BLOOM