ANDINA ROND by MPA kleine lama kindertapijt

Val voor Andina round, een kindertapijt ontworpen door MY LITTLE ART perfect voor de slaapkamer van je kleintjes! & Nbsp;
De poëtische graphics en delicate patronen van dit vloerkleed laten de kleintjes floreren in een vredige en rustgevende omgeving.
Uw liefdes zullen onze zachtaardige lama tot hun metgezel kunnen maken op avonturen in de verre landschappen van de Andes. Hij zou zelfs hun beste vriend en bewaarder van hun geheimen kunnen worden!
Door de zachte pool van dit vloerkleed kunnen ze urenlang comfortabel zitten dagdromen.
Bovendien passen de ronde vorm en de mooie tinten van dit vloerkleed perfect bij de kinderkamer en de meubels.
Voor moeders met engeltjes met een onhandige neiging (oh nee, een beetje chocolade op het vloerkleed!) is dit vloerkleed perfect omdat het gemaakt is van materiaal zonder te breken, dat wil zeggen van synthetische wol. Wat kan dat betekenen? Nou, heel eenvoudig dat wanneer je het probeert te wassen, wrijf om de vlekken te verwijderen ... er blijft geen stukje vezel tussen je vingers! Met andere woorden, het materiaal is niet brokkelig, wat dit vloerkleed bijzonder onderhoudsvriendelijk maakt.
Het kleine extraatje? Het OEKO-TEX-label dat certificeert dat dit vloerkleed niet is gemaakt van stoffen die schadelijk zijn voor mens of planeet. De veiligheid van je schat staat natuurlijk voorop, maar het is nog beter als het ook goed is voor de planeet?Materiaal: 100% polypropyleenKleuren: ecru ondergrond, parelgrijs patroon, sienna, licht sienna en donkergrijze details.
Maat: & nbsp;D 135cm
Poolhoogte: & nbsp; 11 mm
Onderhoudsvriendelijk materiaal, waterafstotend, antibacterieel en met een goede kleurechtheid bij blootstelling aan direct licht.
Gemaakt in België
OEKO-TEX STANDARD 100-certificering

112,00 €