Foam Speelset met ballenbak Roze incl 100 Ballen: Paars, Goud, Donker Roze, Turquoise

De roze foam speelset met ballenbak en 100 ballen.
Plezier heeft een grote dimensie! Nu kunt u thuis uw eigen speeltuin creëren! Onze recreatieblokken stimuleren niet alleen de verbeelding van kinderen, maar leren hun ook creatief denken. De vijfdelige speelset kan worden gebruikt om te spelen, maar ook voor oefeningen, om hindernisbanen of ruimtelijke constructies te maken. Bepaalde elementen kunnen dienen als poef of zitje.
Het antiallergische polyurethaanschuim dat voor de productie van de set werd gebruikt, wordt gekenmerkt door een gering gewicht en een hoge weerstand tegen vervormingen, waardoor het product veilig is voor het kind en tegelijkertijd buitengewoon praktisch. De blokken zijn licht van gewicht en kunnen daarom gemakkelijk op andere plaatsen worden neergezet.
Alle elementen van de set hebben een afneembare hoes, die het wassen in de wasmachine vergemakkelijkt en de hindernisbaan in schone en nette staat houdt.
De mini ballenbak die bij de set hoort is gevuld met kleurrijke ballen, die u naar eigen voorkeur kunt kiezen uit een groot aantal kleuren.
De foam speelset is een perfect uitrustingsstuk voor de kinderkamer, speelplaatsen, maar in de eerste plaats, door de bekleding uiterst aangenaam om aan te raken- ook voor kinderkamers. Het eenvoudige en minimalistische ontwerp van dit product maakt het perfect passend in de ruimte thuis.Het product is bedoeld voor kinderen van 1-6 jaar, bij uitzondering voor gebruik onder toezicht van een volwassene.
Roze foam speelset - specificatie:
De set bestaat uit 5 elementen waaronder de mini ballenbak met de set van 100 ballen
Vulling: polyurethaanschuim
Hoes: textiel zacht in aanraking (77% katoen 23% polyester), met de ritssluiting
De hoes kan worden gewassen in de wasmachine in de temperatuur van 30 ° CAfmetingen:
De breedte van elke afzonderlijke module: 45 cm
De hoogte van de hoogste module: 35 cm
De lengte van de gehele constructie: 200 cm + 60 cm klossen set extra op elke plaats
Afmetingen van de mini ballenbak: 57 cm x 45 cm x 30 cm

180,00 €