Grijze ballenbak met 250 ballen - Jungle Set

Ballenbak model Jungle - complete set met 250 ballen!
lichtgrijze ballenbak 250 ballen: transparant, turquoise, 2x lichtgroen, grijs. De ronde ballenbak is een echte bestseller onder kinderen! Iedereen houdt van zwemmen en duiken in ballen!
Onze ballenbakken met ballen zijn ontworpen voor de allerkleinsten, ze zijn niet alleen ideaal tijdens het plezier maken, maar ze zijn ook zeer nuttig bij de sensorische integratie therapie. De ballenbak is gevuld met kleurrijke ballen, afhankelijk van de leeftijd oefent het kind tijdens het spelen met ballen de motorische vaardigheden, versterkt het grijpen, herkent kleuren en ontwikkelt de beweging-visuele coördinatie. De ballen hebben een ideale ronde vorm, waardoor ze goed in de kinderhand passen. De ballenbak is gemaakt van zacht antiallergisch schuim, dat veilig en plezierig spelen voor uw kind garandeert. Een delicaat kleurenpatroon van de koffer zorgt ervoor dat hij perfect past in het interieur van klassieke en moderne huizen. De hoes van de ballenbak wordt gesloten met een ritssluiting, waardoor hij in de wasmachine kan worden gewassen en het speelgoed gemakkelijk schoon te houden is.
Kenmerken ballenbak:
Ronde diameter: 90cm stabiele zijkanten en de bodem uitgevoerd in antiallergisch polyurethaanschuim met OEKO-TEX® Standard 100 certificaat.
Hoogte: 40cm.
Dikte van de wand: 5cm.
Dikte van de bodem: 2cm.
Hoes: gesloten met ritssluiting, mag gewassen worden in wasmachine op 30°C, textiel aangenaam om aan te raken ( 95% katoen 5% elastan )Ballen:
veilig - CE gecertificeerd beschikbare diameter van de ballen: 7 cm, glanzend, flexibel, niet giftig, niet barstend, geurloos, Goed om te onthouden!
ballenkuilen zijn genaaid met gecertificeerde kwaliteitsstoffen. De ballen komen van de gecertificeerde producent, die bij de productie alleen niet-giftige materialen gebruikt, veilig voor kinderen.

119,95 €