Muziekmobiel - Lama

Een muziekmobiel is leuk om boven de box te hangen. Kleine baby's kunnen er uren naar kijken en luisteren. Baby's vinden de bewegingen, het geluid en de kleurcontrasten heel interessant. Heb je de andere speeltjes uit de Lama collectie al gezien?

Deze muziekmobiel laat de lama's draaien en het laat een liedje horen. Je kunt de mobiel aan de rand van de box bevestigen voor veel speelplezier of aan de rand van het ledikantje voor het slaapritueel.

Je kleine baby heeft na enkele weken al iets meer momenten op een dag dat het wakker is en dan wil het natuurlijk graag vermaakt worden. Deze muziekmobiel vermaakt je kindje zeker weten. Het geeft een muziekje waar je baby naar kan luisteren en tijdens het muziekje dansen de lama's in de rondte. Die bewegingen zijn interessant om naar te kijken. Je baby zal de bewegingen proberen te volgen en trappelen met de voetjes van plezier. Na enkele maanden gaat je baby vast ook terug praten en zal het de eerste babygeheimpjes delen met deze vier vriendjes.

Door de neutrale kleuren staat deze muziekmobiel leuk in elke babykamer en in elk interieur.

Deze mobiel laat het liedje 'Mozart's lullaby' horen. Het liedje speelt ongeveer 180 seconden. In de box wordt je kindje hiermee zeker vermaakt. En in het bedje is het lang genoeg om jouw baby in slaap te krijgen? Als je het elke dag herhaalt, wordt het een vast onderdeel in de slaaproutine en daarmee een herkenning om te gaan slapen.

Dit is een waardevol kraamcadeau.

Een hele collectie lama's

Deze lieve lama's kun je vaker terug laten komen in de box of het bed. Zo zijn er speendoekjes en knuffels van deze lama's. Er is ook een muziekhanger van één lamaatje.

Materiaal

De figuurtjes zijn van 100% polyester teddy met vulling van 100% polyester fibre fill. De lama's hangen aan koordjes aan het mobiel van kunststof.

Schoonmaken

Je kunt het kunststof gedeelte met een vochtige doek afnemen.

37,95 €