SMALL BACKPACK SIMBA

Niet in voorraad Beschikbaar vanaf 01/06/2024

Kleine rugzak voor kinderen, tas voor kinderdagverblijf of kleuterschool, of voor een kind tussen 0,9 m en 1,20 m lang. 

Lichtgewicht en duurzame rugzak

Gemaakt van hoogwaardige, waterafstotende materialen en ontworpen voor intensief gebruik, is de Caramel &Ciesmall rugzak ontworpen om zo licht mogelijk te zijn. De naden zijn versterkt op de punten van slijtage, de voorkant is gewatteerd om alle schatten die het bevat te beschermen.

Comfortabele en ergonomische rugzak

Voor het comfort van uw kinderen zijn onze verstelbare schouderbanden en het achterpaneel versterkt met een dikke laag schuim.

Om de veiligheid van kinderen te garanderen, zijn al onze rugzakken uitgerust met reflecterende tape op schouderbanden.

Verantwoorde tas

Ontworpen in Frankrijk en vervolgens geproduceerd in onze fabriek gewijd aan eco-verantwoorde producten, is deze kleine rugzak volledig gevoerd met gerecycled polyester, om afval met stijl te bestrijden. Alle materialen zijn wasbaar met water en zeep.

Praktische tas het centrale compartiment bevat de kleine rugzak een wisselgeld voor de dag, gymspullen of tekenmateriaal. Het aan de buitenkant geritste vak is groot genoeg voor uw kind om hun snack en al hun kleine schatten te dragen. Origineel en ontworpen om lang mee te gaan, deze prachtige kleine rugzak zal je kind volgen waar ze ook naartoe willen!

63,50 €