Speelmat wolkvorm - Licht grijs

Speelmat wolkvorm 160 x 160 cm
Een speelmat in de vorm van een wolk is perfect voor kinderen die zich beginnen voor te bereiden op het leren lopen, dus voor de kleinste baby's, die zelfstandig de zittende lichaamshouding kunnen handhaven, zonder de noodzaak om van links naar rechts te draaien, te kruipen of op de buik te liggen, maar alleen - oudere kinderen zullen het toepasbaar vinden.
Waar is de speelmat nuttig voor ?
Er zijn meer toepassingen voor de kindermat, dat is zijn belangrijkste voordeel. De mat die we in onze winkel presenteren zal perfect zijn als een tapijt, het kan onder de tipi tent of de luifel worden geplaatst, maar het kan ook een integraal onderdeel vormen van de ballenbak die wij aanbieden. Een zachte mat onder de ballenbak zal er niet alleen geweldig uitzien maar hem isoleren van de koude vloer/ondergrond en zal ook extra demping creëren als uw kind uit de ballenbak zal stappen. Geplaatst in de tuin, op het terras of op het strand zal het een comfortabele plek creëren om te spelen en te rusten.
De speelmatten, die in onze winkel verkrijgbaar zijn, worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design en een verscheidenheid aan kleuren en vormen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan zelfs de meest verfijnde inrichting van de kinderkamer. Elke mat heeft een zichtbaar logo van ons merk, wat een bevestiging is van de topkwaliteit van de producten die wij verkopen. De randen van de ronde matten zijn strak afgewerkt - zorgvuldigheid van de prestaties en de opvallende verschijning zijn het belangrijkste aspect voor ons, met uitzondering van veiligheid en gebruiksaspecten, door ons in aanmerking genomen tijdens het ontwerpen.Afmetingen
Uitgevouwen mat: 160 x 160 x 5 cm
Opgevouwen mat: 80 x 80 x 20
Hoes
De hoes van de mat bestaat voor 77% uit katoen en voor 23% uit polyester en heeft het certificaat 'Veilig Voor Kinderen'.
Vulling
De vulling van de mat is gemaakt van polyurethaanschuim, met het OEKO-TEX ® Standard 100 certificaat, waardoor het product veilig is, zelfs voor de kleinste kinderen.
Dikte
De dikte van de ronde matten is 5 cm, waardoor al onze producten uit de groep een perfecte isolatie hebben van de vloer. De matten zijn gemakkelijk schoon te houden, zijn zacht en ogen gezellig. Daarnaast zijn ze ook erg veilig.

139,95 €