Wieg Deken 75x100cm - Jeans Blue

Ben jij nog op zoek naar de perfecte basic voor jouw kleintje? 

Deze deken is dan superfijn. Hij is lekker zacht en past overal bij doordat hij een effen kleur heeft. Combineer deze deken bijvoorbeeld met een leuk (hoes)lakentje met print. De deken is niet alleen fijn in het bedje van jouw baby, maar kun je ook goed gebruiken als je samen onderweg bent met de kinderwagen of bij het knuffelen op de bank. De TOG-waarde is 1.0 en dus ook goed te combineren met een slaapzak. Welke kleur kies jij?

Kleur

Voor welke kleur ga jij? Deze deken is verkrijgbaar in de elf kleuren: Jeans blue, roze (Rosewood), bruin (chestnut), Ivory, pale pink, soft pink caramel, nougat, grijs, ash green en mosterd.

Handig om minimaal twee dekens per bedje te hebben. Zo sta je niet 's nachts zonder dekens terwijl jij vooral wil slapen, de wasmachine als een malle draait na een spuitluier of spuugsessie en je baby terugverlangt naar een warm bedje.

TOG-waarde

Al onze producten worden getest op de zogeheten TOG-waarde. Deze heeft een TOG-waarde van 1.0 en dat is handig want je kleintje is vaak lekker ingepakt in kleertjes of een slaapzak. Dat combineert perfect met deze wiegdeken.

Formaat

De deken is 75x100cm en past daarmee in het wiegje, ook is het formaat handig voor onderweg in de kinderwagen. De deken is ook beschikbaar in 100x150 en is geschikt voor het ledikantje.

Materiaal

100% natuurlijk katoen.

Wasinstructies

Je kunt de deken op 30 graden wassen en in de vorm laten te drogen. De deken is gemaakt van 100% natuurlijk katoen, het kan dus gaan pillen na het wassen. Op het label staan alle wasinstructies.

15,95 €